Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-67931

Site displayed user's language even it's not exist in site display settings

    Details

    • Story Points:
      1
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Start portal and login.
      2. Create a new blank site called "test".
      3. Go to "test" site settings > Display Settings, remove all but 2 languages (keep English, Spanish).
      4. Go to test user's account settings (My Account) > Display Settings, set the language to Japanese.
      5. Save and close the pop up dialog, refresh the page.
      6. Assert the page is displayed in the default language (English), but is giving the option to display in Japanese, click the "Display the page in Japanese".

      Expected result:
      Page/Site still display in English because Japanese is removed from available language list in site display settings.

      Actual result:
      Page/Site displays in Japanese.

      Notes: It's 6.2.x only.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              felix.zhang Felix Zhang
              Reporter:
              hong.zhao Hong Zhao
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Marta Elicegui
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                4 years, 4 days ago

                Packages

                Version Package
                6.2.X EE