Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-69565

Portal does not navigate to an inactive site

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Sites Management
    • Labels:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Navigate to Control Panel > Sites > Sites
      2. Add a site
        • Provide a site name
        • Flag the site as inactive
        • Save the configuration
      3. Add a page to the site
        • Expected result: Page is added successfully, and admin user is navigated to added page
        • Actual result: Page is added, but user is not navigated to added page; instead, a warning message appears in the top right corner. After user refreshes the page, the page appears in the navigation panel within the Product Menu. Clicking the page in the Product Menu does not navigate the user.
      4. Navigate to the site using the friendlyURL

      Expected result: User is navigated to the inactive site and is shown a warning message: "This site is inactive. Please contact the administrator."
      Actual result: User is not navigated, and the current page remains.

      Reproduced on:
      Tomcat 8.0.32 + MySQL 5.7
      Portal Master GIT ID: 4c4cb7a4ceccbc8f11077f12b146a0f7f7283969

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            anthony.chu Anthony Chu
            Reporter:
            anthony.chu Anthony Chu
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Marta Elicegui
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              5 years, 19 weeks, 2 days ago

                Packages

                Version Package