Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-69722

Embedded images in Wiki page content not displayed properly when copying page

    Details

      Description

      When copying a Wiki page that has embedded images, the images in the page content will display the missing thumbnail graphic (like the one attached to the ticket) rather than the actual image, despite it being available to display. This may only be reproducible when using Creole.

      Steps to reproduce:
      1. Add a new Wiki page to a Wiki portlet
      2. Publish the page with an image embedded in the content (in Master, due to the lack of a button to add an image, add

      {{attached-image.png}}

      to the body and publish a couple of times)
      3. After the page is published and the embedded image shows successfully, navigate to the "All Pages" tab
      4. Select the published page, then click "Details"
      5. Click "Copy"

      Expected result: Embedded images are shown in the page context
      Actual result: Embedded images are not shown in the page content

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  2 years, 42 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 DXP FP10
                  7.0.0 DXP SP2
                  7.0.3 CE GA4
                  7.1.X
                  Master