Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-69856

Changing Elasticsearch configuration from embedded to remote results in meta index not working properly

    Details

    • Fix Priority:
      3

      Description

      Reproduce steps:
      1. Download Elasticsearch 2.2.0
      2. Change the cluster.name to gp01_liferay-cluster in <elasticsearch_home>/config/elasticsearch.yml and save
      3. Start Elasticsearch in <elasticsearch_home>/bin/elasticsearch
      4. Start a clean bundle
      5. Do an initial reindex
      6. Go to users and confirm that test user is listed
      7. Search for test in that same page and confirm that test user is listed
      8. Go to Control Panel > Configuration > System Settings
      9. Search for Elastic and confirm Elasticsearch is displayed
      10. Click on Elasticsearch
      11. Change the cluster name to gp01_liferay-cluster and the operation mode to REMOTE
      12. Set the Network host to localhost and the Transport tcp port to 9300
      13. Reindex again to switch to remote elasticsearch
      14. Go to users and repeat step 6〜7 to confirm new index is working correctly
      15. Go to CP > System Settings
      16. Search for Elastic, no results are found

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  28 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.1.X
                  7.2.X
                  Master