Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-71321

Site Administrators are unable to view site roles

    Details

      Description

      Description:
      Basic Site Administrators are unable to view the Roles list in their site control panel. When attempting to assign roles to a user, or view the Site Roles list before assigning users to a role, they see a blue box with "No roles found".

      Steps to Reproduce:
      1. Install hotfix-24274-6210 in a clean 6.2 bundle.
      2. Create two users assigned to the default Liferay site.
      3. Create a dummy site role.
      4. Make one of the users a Site Administrator.
      5. Log in as the Site Administrator.
      6. Navigate to Admin > Users.
      7. Click the Action button next to a the other created user.
      8. Click 'Assign Site Roles.'

      Expected:
      The dummy site role should be listed.
      Actual:
      "No roles were found." is displayed.

      Related:
      When LPS-52664 was backported from Master to 6.2.x, some of the logic was left out which caused this bug to persist.

      Additional Testing:

      6.2.x: 3739510bc58420fedf0fdad7ee8003bbe91a0fc1
      Issue reproduced in branch.
      Master: 1643645112fbb11cff30e2f5dea9d1d6c1bfc795
      Issue is fixed in master.

        Attachments

        1. fix.png
          fix.png
          33 kB
        2. reproduce.png
          reproduce.png
          29 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  2 years, 37 weeks ago

                  Packages

                  Version Package
                  6.2.X EE