Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-71809

Portlet anchors don't work after removing span with anchor id

    Details

      Description

      Description

      Portlet anchors do not appear to be working with portlet.url.anchor.enable=true enabled.

      Steps to reproduce

      1. Add portlet.url.anchor.enable=true to the portal-ext.properties.
      2. Place a web content display portlet on a page.
      3. Create a lengthy web content article in it.
      4. Underneath the web content display, place a blogs portlet. Create a blog entry in it.
      5. Click on the blog entry's title.

      Expected behavior:
      Observed behavior: Blogs portlet shows the blogs entry and the browser window is not scrolled up.

      Results of Testing

      Expected Result: The page refreshes with the blogs portlet at the top of the window.
      Actual Results: The page refreshes at the top of the page, so that the user cannot see the blogs portlet if it is far down the page.

      Errors/Logs

      No errors

      Reproduced on ee-7.0.x
      8ad28d14c7d2f5a79425fcbb320ba4658f377f8a

      Reproduced in Master
      c4e23b082cb4899c3af79da0d411012c7ee98603

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  2 years, 15 weeks ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 DXP FP30
                  7.0.X EE
                  7.0.4 CE GA5
                  7.1.X
                  Master