Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-73004

Adding blog images in a staged environment will not display it in the Blogs repo in Live

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Activate Local Staging
      2. Add Blogs portlet to page
      3. Add a blog entry
      4. Add a cover image via Item Selector > Upload Image > Select File > Add
      5. Publish
      6. Publish to Live
      7. In Live Site, go to Site > Content > Blogs > Images

      Expected Result: Similar to when in Staging, the image displays in the Blogs repo, in the live site.

      Actual Result: The image does not display in the Blogs repo, in the live site.
      This issue is also reproducible with any image added to the Blogs repository (ie. Small Image, inline image).
      However, adding a blogs entry with an image before publishing to live will display the images in the Blogs repository, in the live site.

      Reproduced on:
      Tomcat 8.0.32 + MySQL 5.6
      Portal master GIT ID: 801a520d6824c465a5acb47122a85694b84827bb
      Portal ee-7.0.x GIT ID: c747cb5b4d55a55c6d32d6c4993c62db5146ab62

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              patricia.perez Patricia Perez
              Reporter:
              patricia.perez Patricia Perez
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Enterprise Release HU
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                3 years, 16 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 DXP FP26
                  7.0.X EE
                  7.0.4 CE GA5
                  7.1.X
                  Master