Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-73617

Search incorrectly in "Configurations > System Settings"

    Details

    • Fix Priority:
      3

      Description

      Description
      When start Elasticsearch after start Liferay, cannot search a function name in "Configuration > System Settings".

      Steps to reproduce

      1. Unzip DXP SP3 and install Fix Pack 23
      2. Install Elasticsearh 2.2.0
      3. Start Ealsticsearch
      4. Start Liferay and change Elasticsearch settings to REMOTE
      5. Reindex
      6. Goto "Users and Organizations" and confirm that you can search a user
      7. Goto "Configurations > System Settings" and confirm that you can search a function name

      Actual behavior
      A user name can be searched correctly in "Users and Organizations".
      But couldn't search a function name in "Configurations > System Settings". "No configurations were found" is displayed.

      Expected behavior
      User name and function name is searched correctly.

      Reproduced in
      Fix Pack 23

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 20 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                7.0.X
                7.1.0 Beta 1