Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-74003

Image preview not available on first image selection

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Go to Content > Web Content
      2. Create a Structure with an image field
      3. Create a Template for the structure
      4. Create a Web Content based on the structure
      5. Specify a name for the web content
      6. Press "Select" to assign an image
      7. Press "Select File" to upload an image (be sure that you are in "Web Content Images" tab)
      8. Press "Add"
      9. Press "Publish" to save the web content
      10. Click on the web content to show the preview of the image

      Actual result: Nothing is shown
      Expected result: The preview is shown correctly

      Note that this happens only for Web Content Images and not for DM Images. Also, this happens only the first time the image is created. When going back and editing the web content, and selecting a file from the repository, it will be shown correctly in the preview

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              hong.zhao Hong Zhao (Inactive)
              Reporter:
              jurgen.kappler Jürgen Kappler
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Michael Saechang
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                4 years, 20 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  Master