Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-75648

Link icon does not disappear in AlloyEditor

    Details

      Description

      When try to create a web content using AlloyEditor, add an image with a link, "link icon" doesn't disappear, so user has to refresh current page. It's not easy to reproduce, you have to update same link almost 3 times.


      Steps to reproduce in master

      1. Start a portal.
      2. Log in
      3. Create Web Content in 'Menu' > 'Site Menu' > 'Content' > 'Web Content'
      4. Insert an image into the Alloy Editor
      5. Add a link to the image using link icon. e.g. "http://www.liferay.com" 
      6. Repeat step 5 almost 3 times changing link URL.

       Expected result
      Link icon disappear.
       Current result
      Link does not disappear.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  2 years, 7 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 DXP FP46
                  7.0.6 CE GA7
                  7.0.0 DXP SP8
                  7.0.X
                  7.1.X
                  Master