Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Polls
    • Labels:

      Description

      When user adds a created poll into a staging site and then adds a answer via edit, the delete button will appear. This button seems to be incorrectly placed now.

      Steps to reproduce:

      Precondition - created poll

      1. Login to Liferay
      2. Go to site
      3. Add poll app
      4. Select poll from list
      5. Once poll is added,select edit question
      6. Add Choice
      7. Check delete button

      Actual Result > Delete button is strangely placed
      Expected Result > Delete button is positioned on letf/right side

      Priority - S2 & L2 = 2

      Reproducible:
      LinuxMint, Mysql 5.7, Tomcat 8.0.32, CentOS Linux release 7.4.1708 (Core)
      Latest Chrome
      7.0.x nightly Master 20180227

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              victor.ware Victor Ware
              Reporter:
              petr.bahr Petr Bahr
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Victor Ware
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                3 years, 27 weeks, 6 days ago

                  Packages

                  Version Package