Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-78908

Links in WYSIWYG portlet are not changed to reflect new site when imported.

    Details

      Description

      Steps to Reproduce:
      1. Add WYSIWYG portlet and Web Content Display portlet to a private page, added text and an image to each
      2. Exported by going to Menu > Site > Publishing > Export > Custom Export > "Change to Private Pages" > (select All Content) > Export
      3. Start up new instance, create new site, and install WYSIWYG portlet
      4. Import the LAR: Menu > Site > Publishing > select "Private Pages", Authorship of the Content -> select "Use the Current User as Author" > Import
      5. Go to page and see both portlets, the WYSIWYG portlet contains a broken link, but the Web Content Display portlet contains the image added

       

      Expected Results: Picture shows in web content and in WYSIWYG portlet.

      Actual Results: Picture shows in web content, but not in WYSIWYG portlet.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            lianne.louie Lianne Louie
            Reporter:
            lianne.louie Lianne Louie
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            Joshua Cords
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              2 years, 33 weeks, 3 days ago

                Packages

                Version Package
                7.0.X
                7.1.0 M2
                7.1.X
                Master