Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 7.0.0 DXP FP42, 7.0.5 CE GA6, 7.0.X, Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Liferay Faces
    • Labels:
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Deploy the attached Alloy Applicant WAR (or the attached ICEFaces Applicant WAR) to Liferay.
      2. Add the portlet to a page.
      3. Reload the page.
      4. Click the Submit button (the one next to Edit Preferences).

      If the bug is fixed, validation messages will appear next to each field showing "Value is Required".

      If the bug still exists, the page will not be updated with validation messages.

      Content Type

      When the Submit button is clicked, a POST occurs and the response content type is text/html;charset=UTF-8. The content type should be text/xml;charset=UTF-8. This seems like it is the reason for the issue.

      Additional Info

      This worked correctly in Liferay 7.0.5 GA5.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                kyle.stiemann Kyle Stiemann (Inactive)
                Reporter:
                kyle.stiemann Kyle Stiemann (Inactive)
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Kyle Stiemann (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  1 year, 25 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package