Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-80443

Back button stops working after assigning anything to Role

    Details

      Description

      Steps:

      1. Go to Control Panel > Users > Roles
      2. Open or Create role
      3. Click on back button < in top, it works
      4. Go into the previous role
      5. In top menu go to Assignees
      6. Add any assignee with + button (works for everything)
      7. Check assignee with checkbox and click on Add button
      8. Click on back button < in top**

      Actual result: Back button < in top is not redirecting back.
      Expected result: Back button < in top should redirect back to Roles list.

      Reproducible:

      • CentOS, MySQL 5.7, Tomcat 9 - Chrome, FF ESR
      • 7.0.5 GA6
      • 7.0.x Portal Master git e608b67c9d2b84f40721bf28f036d4186f81a520

      Fix priority: S2 + L2 = 2

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              samuel.tran Samuel Tran
              Reporter:
              adam.zahatlan Adam Zahatlan
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Csaba Turcsan
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                2 years, 13 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 DXP FP60
                  7.0.0 DXP SP9
                  7.0.X