Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-81244

Default template is not taken into account for web contents

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: 7.1.0 Beta 2, 7.1.X, Master
    • Component/s: WCM
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Go to Control Panel > Build > Site Pages > Display Pages
      2. Add a new display page and bound it to the default web content structure
      3. Mark it as default
      4. Go to Control Panel > Content > Web Content
      5. Create a new basic web content
      6. Add a new page and add an asset publisher to it
      7. Configure the asset publisher so that the links will be shown as: view in context
      8. Click on the web content that was created

      Expected result: The web content should be rendered with the defaul template that was created in step 2

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 20 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package
                7.1.0 Beta 2
                7.1.X
                Master