Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-81745

Search result message doesn't display properly

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Web Search
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to Reproduce:

      1. Login as Admin
      2. Go to any search manage bar under Control Panel or Site Admin
      3. If the search bar not works, add related asset first
      4. Search for anything in the search bar that not exist

      Expect Result
      "0 results for blog"

      Actually Result
      "x-results-forblog"

      This issue not affect 7.0 since the search way is different from 7.0 to 7.1

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                brian.lee Brian Lee
                Reporter:
                sharry.shi Sharry Shi
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Brian Lee
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  1 year, 19 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package