Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-81760

Blogs portlet configuration isn't rendered correctly after saving

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: No Longer Reproducible
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Collaboration > Blogs
    • Labels:
    • Story Points:
      1
    • Fix Priority:
      2

      Description

      When user saves Blogs Portlet Configuration on Scope tab, configuration isn't rendered correctly after save.

      Steps to reproduce:

      1. Go to site
      2. Add Blogs portlet
      3. Go to Blogs portlet configuration
      4. Go to Scope tab
      5. Save configuration

      Actual result: Window is rendered incorrectly after save (see attached gif)
      Expected: Window is correctly rendered

      Tested & failed:
      Server: Liferay master GIT id: 82d5f0c7f86cf643ac63b509f9e72e1f9c9a48f9, MySQL 5.6, Tomcat 9.0.8, Liferay 7.0.5 GA6
      Client: Firefox 60, Chrome 67 (Linux 64bit)

      Priority: S2 + L2 = 2

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 5 weeks, 3 days ago

                Packages

                Version Package