Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-81954

Fragment with navigation menu not taking into account the menu configured

    Details

      Description

      The configuration done in a navigation menu included in a fragment within a content is not taken into account when viewing the page that includes the fragment.

      Steps to reproduce

      1. Create a fragment with a navigation menu widget.
      2. Create a custom navigation menu
      3. Create a content page including this fragment
      4. Edit the page to configure the fragment to point to the menu created in step 2.
      5. Check that the edit page shows the menu configured.
      6. Check that viewing the page shows the default menu and not your created menu.

      Expected result
      Widget has the same configuration in view and edit mode

      Actual result
      Widget keeps two separated configurations for view and edit mode

       

      I've attached a video with the bug for better explanation (no audio).

        Attachments

        1. 2018-06-22_17-04-23.mp4
          2.89 MB
        2. LiferayBug.mp4
          4.86 MB
        3. LiferayFragmentBug.mov
          13.23 MB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  1 year, 19 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.1.X
                  Master