Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-82222

Add button in Body/content not rendering correctly

    Details

    • Story Points:
      5

      Description

      Steps:

      1. Create public page in Liferay 6.1.30
      2. Insert inside message board portlet
      3. Upgrade Liferay to 7.1 beta 2 via portal-tools-db-upgrade-client
      4. Try to create new thread in message board portlet, click into body field

      Expected results: Button on left is rendered as '+' and after click it shows Image icon

      Actual result: Button contains bunch of '?' , however functionality is correct

      Tested & failed:
      Upgraded from: Liferay 6.1.30 EE, mysql 5.5
      To: Liferay 7.1 beta 2, mysql 5.7
      via portal-tools-db-upgrade-client tool

      Priority: L3 + S2 = 3

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              abel.yu Abel Yu (Inactive)
              Reporter:
              christian.krutsche Christian Krutsche
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Abel Yu (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 25 weeks, 5 days ago

                Packages

                Version Package
                Master