Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-82591

Assets are not referenced after publishing each asset through SAP

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.1.X, Master
    • Fix Version/s: 7.1.X, Master
    • Component/s: Staging
    • Labels:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Enable Staging
      2. On staging environment, add two assets (that support SAP such as WC, Blogs, or DM) that are referencing each other (related asset)
      3. Publish only one asset via Single Asset Publisher (select Asset > Publish)
      4. Go to live
      5. View the asset you published and assert it has no related asset linked to it
      6. Go back to staging
      7. Publish the other asset also via Single Asset Publisher
      8. Go to live

      Expected result: The link still exists and both assets are still referenced to each other
      Actual result: Assets are not referenced, no links are displayed.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                patricia.perez Patricia Perez
                Reporter:
                patricia.perez Patricia Perez
                Participants of an Issue:
                Recent user:
                Enterprise Release HU
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  1 year, 30 weeks, 3 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.1.X
                  Master