Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0.X
    • Fix Version/s: 7.0.X
    • Component/s: Web Form
    • Labels:

      Description

      Found a new regression issue.

      1. Add a page called Web Form Test Page
      2. Add Web Form portlet to the page
      3. Go to the Configuration menu and under the Name field add a new field
        • Type: Paragraph
        • In the Paragraph add content: This is the Test Paragraph Field.
      4. Save the Settings
      5. In Web Form assert Paragraph content displays
      6. Type the default name and comment
      7. Click Send

      Actual Result:
      This field is mandatory. message displays even though all of the field has been typed. This error is for Paragraph.

      Except Result:
      The form information was sent successfully.

      Additional info:
      This should be backported to 7.0.x together with LPS-84831

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              louis.zhang Louis Zhang (Inactive)
              Reporter:
              laszlo.pap Laszlo Pap
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Louis Zhang (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                40 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package
                7.0.X