Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-86807

Wiki attachment image with an ampersand in the file name does not appear

    Details

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Launch a 7.1 dxp-2 bundle
      2. Get an image with "&" in the name
      3. Edit a wiki page
      4. Click on the "+" button and select an image
      5. Upload the file
      6. Click Add to display it
      7. Publish the Wiki page
        Expected behavior: The image appears in the text
        Actual behavior: Broken image icon appears
      8. Rename the image file to remove the "&"
      9. Repeat the steps above: everything works now

      Also tested on:

      7.1x @09d49eff07511bda7dcef4745e90829c593f479c -> Same behavior

      Master @e2630bfb61c3043444b4980891553c3ee3905380 -> Same behavior

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              hong.zhao Hong Zhao
              Reporter:
              amadea.fejes Amadea Fejes (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Csaba Turcsan
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                50 weeks ago

                Packages

                Version Package
                7.1.10 DXP FP5
                7.1.10.1 SP1
                7.1.2 CE GA3
                7.1.X
                Master