Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-86995

The "Submit for Publication" button label is not shown when activating Single Approver Workflow Schemes

    Details

    • Type: Regression Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: No Longer Reproducible
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Workflow

      Description

      Summary

      The "Submit for Publication" button label is not shown when activating Single Approver Workflow Schemes

      Steps to Reproduce

      1. Go to Control Panel > Configuration > Workflow > Schemes > configure Single Approver workflow for one of the Assets (e.g.: Blogs Entry);
      2. Go to Content > Blogs > click to add a new Blog entry;
      3. The "Submit for Publication" button label is not shown.

      Actual Results

      The "Submit for Publication" button label is not shown when activating Single Approver Workflow Schemes.
      The button is labeled wrong, but the asset is being properly sent to review.

      Expected Results

      The "Submit for Publication" button label should be displayed when activating Single Approver Workflow Schemes.

      Reproduced In

      Liferay Portal CE: http://test-6-1-2/

      master: 1e7739820a5cfa8efeed5cbc50e130eaf63d901c
      Updated on: Tue Nov 6 08:48:56 2018 -0800

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  45 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package