Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-91690

Blog content does not display correctly while preview personal data

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 7.0.0 DXP SP9, 7.0.0 DXP FP73, 7.0.X, 7.1.10 DXP GA1, 7.1.2 CE GA3, 7.1.10 DXP FP8, 7.1.X, Master
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to Reproduce:

      1. Add a new User and given it admin role
      2. Post a Blog with Content as the new user
      3. Login as Test Test
      4. Delete Personal Data of the new user by steps
      5. Review the user data
        1. Change SCOPE to Regular Sites
        2. Pay attention of the Blog Content under VIEW DATA
      6. Tested with Wiki as well, the wiki content shows as expected

      Expect Result
      Blog content displays correctly while preview personal data

      Actually Result
      Blog content does not display correctly while preview personal data

      NOTE
      It would be a little bit different to reproduce the issue on 7.1 and 7.0,

      1. Following the Delete Personal Data progress by steps
      2. View the Pending data

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                39 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package