Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-93004

Resolve modules servlet returns empty list of modules when missing one is required

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Master
    • Fix Version/s: Master
    • Component/s: AMD Module Loader
    • Labels:
      None

      Description

      If a request is made in the browser for a missing JS module like:

           Liferay.Loader.require(["a-missing-module@1.0.0")

      the server replies with an empty resolvedModules array which finally makes the loader fail.

      The server should return a resolution error in this case.

       

      Steps to reproduce:

      • Start portal
      • Deploy attached JAR
      • Add a "My project" portlet to the page

      Expected results:

      • An error should be shown in the browser console stating that some modules (named "perico" and "juanillo") could not be loaded:

      Actual results:

      • A cryptic error is shown in the browser console with no information about the missing modules

       

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            john.co John Co
            Reporter:
            ivan.zaera Ivan Zaera
            Participants of an Issue:
            Recent user:
            John Co
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Days since last comment:
              1 year, 33 weeks, 6 days ago

                Packages

                Version Package
                Master