Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-93556

Blog full content display template doesn't display the subtitle

    Details

      Description

      Description:
      In Liferay DXP 7.0, the full content template doesn't display the subtitle of a blog. In 7.1, the subtitle shows when taking the same steps.

      Steps to Reproduce:
      1) Startup Liferay 7.0 and add a blog, with a title, subtitle and content 
      2) Add a blog portlet to a page 
      3) Configure the blog display template to show full content (blog portlet edit menu (three dots) > configurations > select full content (shown in .gif) > save
      4) note subtitle missing 
      5) Do the same with 7.1, note subtitle no longer missing

      Expected Behavior: as shown in 7.1, setting the display template to full content would display the subtitle of a blog.

      Actual Behavior: the subtitle is not shown

      Reproduced
      7.0.x: yes, 9db083d4213269e8c358f01f395b54c7d3e42bd1
      Master: no, 8d53209073084511079c86e46929ec591677533e

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              joyce.wang Joyce Wang
              Reporter:
              matthew.chan Matthew Chan
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Clarissa Velazquez
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                1 year, 25 weeks, 5 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.0.0 DXP FP80
                  7.0.10.11 DXP SP11
                  7.0.X