Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-96329

After creating the very first asset of a site through asset publisher, asset publisher will not show the asset without a refresh

    Details

      Description

      Reproduced on:
      Tomcat 9.0.17 + MySQL 5.7. Portal master GIT ID: b91490ececded0c6d97170a16c4ac176b4eda69c.
      Tomcat 9.0.17 + MySQL 5.7. Portal 7.2.x GIT ID: 14a12ef41381ba9fbd17ff7338762d475880227f .

      Steps to reproduce:

      1. Create a new site
      2. Add a page to the site
      3. Add an Asset Publisher widget to the page
      4. Add an asset (I reproduced with web content and blogs)

      Expected result:
      After adding the asset, the asset appears in the Asset Publisher.

      Actual result:
      The Asset Publisher will still say "no results". The asset appears after refresh. This only happens to the very first asset of the site.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              brian.chiu Brian Chiu (Inactive)
              Reporter:
              brian.chiu Brian Chiu (Inactive)
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              Brian Chiu (Inactive)
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                3 years, 11 weeks, 2 days ago

                  Packages

                  Version Package