Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-96866

Porygon Entry Display Page Template doesn't have thumbnail and fragment entry isn't added to it

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.2.X, Master
    • Fix Version/s: 7.2.X, Master
    • Component/s: Themes > Porygon
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to Reproduce:

      1. Create Porygon site
      2. Go to Site Builder > Pages > Display Page Templates
      3. Edit template

      Expected Result:
      A thumbnail representing its content and in template the Proygon fragment is added to it.

      Actual Result:
      The template name isn't correct, should be "Porygon Entry". No thumbnail for the template, and the Proygon fragment isn't added to it.

        Attachments

        1. Failed_noThumbnail.png
          Failed_noThumbnail.png
          41 kB
        2. no fragment entry.png
          no fragment entry.png
          58 kB
        3. no thumbnail.png
          no thumbnail.png
          33 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              john.co John Co
              Reporter:
              summer.zhang Summer Zhang
              Participants of an Issue:
              Recent user:
              John Co
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                8 weeks, 1 day ago

                Packages

                Version Package
                7.2.X
                Master