Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Community Edition
  2. LPS-97225

"No results were found" is shown when clicking on autocomplete suggestion

    Details

    • Fix Priority:
      3

      Description

      Summary: 

      "No results were found" is shown when clicking on autocomplete suggestion

      Steps to reproduce:

      1. Go to Content > Forms
      2. Add a new Form
      3. Add a Text Field
      4. Enable Autocomplete and fill the options
      5. Publish the form and open the URL
      6. Start typing the options previously added
      7. Click in the autocomplete suggestion dropdown

      Expected Result:

      The autocomplete suggestion should be selected when clicking on it. The dropdown should be closed and no message should shown.

      Actual Result:

      "No results were found" is shown when clicking on autocomplete suggestion

      Environment:

      master:  2d4363259d7f7670700a068190c0ebc1ad75d55b

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Days since last comment:
                  1 year, 6 weeks, 4 days ago

                  Packages

                  Version Package
                  7.2.X
                  7.2.1 CE GA2
                  Master