Details

    • Fix Priority:
      4
    • Similar Issues:
      Show 5 results 

      Description

      Here are the steps to reproduce:

      1. Add a new SO User
      2. Send a new Private Message to the SO User
      3. Upon clicking Send, the portlet will display improperly

      This doesn't occur with message replies, only with new messages.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Ken Duenwald added a comment -

          Bug occurs in Portal 6.1.20 EE and Plugins 6.1.x EE GIT ID: f76861f3c5aada91fa467c5bac5a1e90671f82c3. Thus it appears that the regression was caused by a commit to plugins.

          Show
          Ken Duenwald added a comment - Bug occurs in Portal 6.1.20 EE and Plugins 6.1.x EE GIT ID: f76861f3c5aada91fa467c5bac5a1e90671f82c3. Thus it appears that the regression was caused by a commit to plugins.
          Hide
          Benjamin Yeh (Inactive) added a comment -

          Passed manual testing following steps in description:

          Fixed on:
          Tomcat 7.0.27 + MySQL 5.5. 6.1.X GIT ID: dac63e4b6e49c2e2117a86d433c21e3d9a182118.
          SO Plugins 6.1.x EE GIT ID: b410f9feb9af236a9f7be5ad3acc32bc034af0b1.

          Works fine now.

          Show
          Benjamin Yeh (Inactive) added a comment - Passed manual testing following steps in description: Fixed on: Tomcat 7.0.27 + MySQL 5.5. 6.1.X GIT ID: dac63e4b6e49c2e2117a86d433c21e3d9a182118. SO Plugins 6.1.x EE GIT ID: b410f9feb9af236a9f7be5ad3acc32bc034af0b1. Works fine now.

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response:
                Days since last comment:
                2 years, 24 weeks, 3 days ago

                Development

                  Structure Helper Panel