Details

    • Fix Priority:
      3
    • Affects Portal Version/s:
      6.2.0 CE GA1

      Description

      Here are the steps to reproduce (Reproduced on Firefox, Chrome, and IE):

      1. Add an SO site and a forums category to the site
      2. Add a document
      3. Add a Bookmark entry
      4. View the following pages
        1. Welcome page in Dashboard -> My Sites portlet
        2. Bookmarks portlet in SO site
        3. Documents portlet in either Dashboard or SO site
        4. Category in Forums portlet in SO site

      Expected result:

      Everything should display properly

      Actual result:

      The user will see a line of white wrench icons going across the Actions button or other buttons. See attached images

      This was NOT reproduced in Portal

        Attachments

        1. Add Multiple Documents.png
          Add Multiple Documents.png
          21 kB
        2. Bookmarks.png
          Bookmarks.png
          6 kB
        3. Document options.png
          Document options.png
          12 kB
        4. Documents.png
          Documents.png
          5 kB
        5. Forums.png
          Forums.png
          6 kB
        6. My Sites.png
          My Sites.png
          11 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              ken.duenwald Ken Duenwald
              Reporter:
              ken.duenwald Ken Duenwald
              Participants of an Issue:
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                3 years, 28 weeks, 1 day ago