Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Social Office Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Social Office Community Edition
  2. SOS-2073

Cannot confirm a connection/site invite notification in JBoss if plugins are deployed after logging in as Test Test

    Details

    • Affects Portal Version/s:
      6.2.0 CE GA1, 6.2.10 EE GA1

      Description

      Here are the steps to reproduce:

      1. Start JBoss 7.1.1 (Do NOT deploy the plugins yet)
      2. Log in as Test Test and go to Control Panel
      3. Deploy the SO 3.0 plugins
      4. After the plugins are fully deployed, refresh the page
      5. Add the role to Test Test
      6. Add an SO user and add the user as a connection
      7. Log out and log in as the new user
      8. Click Confirm under the connection notification

      Expected result:

      The connection will be confirmed

      Actual result:

      Nothing happens. The notification counter will remain at 1 and no connection will be made.

      Simply restarting the instance will NOT solve the issue. This issue also will occur if another non-admin user is added tries to add the initial new user as a connection. Not reproduced in Tomcat.

      The current workaround is to either delete all the bundled plugins before the first startup OR to delete the contents of [JBoss bundle]/standalone/tmp after the SO plugins have been deployed on top of the existing bundled plugins.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Days since last comment:
                5 years, 34 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package
                3.X EE
                3.X CE
                3.1 EE