Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Social Office Community Edition'
  1. PUBLIC - Liferay Social Office Community Edition
  2. SOS-2168

Blog Entry line breaks work improperly when editing a blog

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 3.X EE, 3.X CE
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Plugins 6.2.x CE GIT ID: 01ebd4200d28746346de70f2faf0d3738d030f8f.
      Plugins 6.2.x EE GIT ID: eaa46773c46ea364bdf84c05fe2b63384ea85072.
    • Fix Priority:
      3
    • Affects Portal Version/s:
      6.2.0 CE GA1, 6.2.10 EE GA1

      Description

      Here are the steps to reproduce:

      1. Add an SO site
      2. Add a blogs entry
      3. Edit the blogs entry with enough text to create a line break

      Expected result:

      The line break will begin at the end of the first line

      Actual result:

      The line break will instead begin at the beginning of where the edit started (See attached gif).

      This bug is NOT reproduced in Portal

        Attachments

        1. Blogs.gif
          Blogs.gif
          160 kB
        2. Blogs 2.gif
          Blogs 2.gif
          143 kB

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Days since last comment:
                5 years, 32 weeks, 4 days ago

                Packages

                Version Package