Uploaded image for project: 'PUBLIC - Liferay Portal Web Content Experience'
  1. PUBLIC - Liferay Portal Web Content Experience
  2. WCM-484

Clicking User Segments or Campaigns link after searching does not display content

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.x
    • Fix Version/s: 2.0
    • Component/s: Content Targeting
    • Labels:
    • Fix Priority:
      3

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create user segments
      2. Create Campaigns
      3. Search for Campaign
        1. The campaign you created is displayed
      4. Click User Segments link
        1. Notice that user segments were found message displays

      Expected result:
      The user segment should be displayed. Same apply to Campaign.

      Actual result:
      The search value is retained and this result in a misleading message. " No user segments were found" or "No Campaigns were found" displayed depend on the search. I believe the search should not retain it values after clicking user segments or campaign link. User has to click Audience Targeting link the user segments or campaigns to display its content.

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Packages

                Version Package
                2.0